PARTICIPAR EN LA FORMACIÓ

Li proposem:

Intervenir com a professional a l'escola

Compartir amb els estudiants la seva experiència i el seu expertise professional representa un element clau de la pedagogia de la nostra escola.

Aquest contacte directe amb els estudiants els permet aportar, més enllà de les evolucions de les funcions, oficis del saber fer de l'empresa, un apropament diferent o complementari del management.

 

Participar a la redacció dels casos pràctics

En relació estreta amb l'equip pedagògic, pot proposar i/o participar de manera activa a la redacció de casos d'empreses, posant de relleu de forma concreta problemàtiques vinculades amb la gestió del management a l'empresa: estratègia, màrqueting, recursos humans, finances, etc.

Es poden utilitzar aquests casos als exàmens Grand Écrit, com una forma de donar a conèixer la seva empresa fent reflexionar als nostres alumnes sobre les seves problemàtiques i utilitzar les solucions aportades.

 

Participar com a membre del jurat de les comissions d'admissió

Una altra manera original de pendre el pols a la generació de futurs mànagers, és la participació al procés d'admissió dels candidats a l'escola: formar part del jurat a les entrevistes de selecció.

Cada any contem amb la participació de professionals del món de l'empresa.

És una oportunitat per a entendre millor les motivacions i els perfils dels joves que vulguin accedir a la nostra escola.

 

Acompanyar als nostres estudiants emprenedors

Afavorir l'emprenedoria o la creació d'empresa forma part de l'estratègia de la nostra escola. Pot acompanyar als nostres alumnes en el desenvolupament i seguiment dels seus projectes, a través de tutories o de mentoring o donant suport a la opció Entrepreneurship.

profesores bachelor in management