QUI SOM?

TBS Barcelona

Toulouse Business School és actualment una de les poques escoles de negocis (Només l'1% al món) que ha obtingut les tres acreditacions internacionals del sector: EQUIS, AMBA y AACSB. Conta amb més de 100 anys d'història, una xarxa de més de 27.000 antics alumnes, 4.000 alumnes que passen per les seves classes cada any, tres campus: Toulouse (França), Barcelona (Espanya) i Casablanca (Marroc) i un centre de formació a París.  

Història
  • TBS Barcelona, antigament ESEC, va ser creat el 1995 pel Grup ESC Toulouse i la Cambra de Comerç i Indústria Francesa de Barcelona amb l'objectiu pioner d'obrir una escola de negocis amb la qualitat de les Grandes Écoles, profundament internacional, i de permetre als seus alumnes moure's amb facilitat en l'àmbit lingüístic, cultural i empresarial.
  • Al 2004 Toulouse Business School pren el control d'ESEC, que es converteix en el campus ibèric del grup: Campus Barcelona.
  • Al 2008, a causa del continu creixement de l'escola, el Campus Barcelona estrena noves instalacions en ple centre de la ciutat de la Ciutat Comtal (Ver mapa).
  • Al 2013, el grup passa a dir-se oficialment Toulouse Business School i el seu campus de Barcelona (ESEC) es converteix en TBS Barcelona.

 

Gràcies a aquesta presència internacional podem oferir als nostres estudiants la possibilitat d'estudiar en dos països i en diversos idiomes, podem seleccionar als millors estudiants de batxillerat espanyols i internacionals i oferim a les nostres universitats partners la possiblitat d'acollir als seus estudiants al cor d'una ciutat mundialment coneguda.

A Barcelona proposem el programa d'estudis universitaris Bachelor in Management que condueix a l'obtenció d'un títol de Grau oficial francès visat pel « Ministère de l’Enseignement Supérieur et de la Recherche ».

També impartim el programa Master in Management per al que no hi ha admissió directa sinó que els estudiants han de passar abans pel campus de Toulouse.

L'origen dels estudiants del Campus de Barcelona és molt internacional: el 35% són estudiants espanyols, 30% són estudiants francesos i 35% són estudiants internacionals repartitis en més de 15 nacionalitats. L'ensenyament és personalitzat, amb un objectiu de professionalització i amb una gran obertura internacional. Les classes s'imparteixen en anglès i espanyol.