ACREDITACIONS I RÀNQUINGS

Garanta de qualitat

Toulouse Business School ha obtingut tres prestigioses acreditacions mundials del sector, garantia de qualitat dels seus diplomes. A nivell mundial, només un 1% de les escoles de negocis al món han conseguit les tres acreditacions i a Espanya només ESADE, l'Institut d'Empresa i IESE tenen la triple corona.

A més, Toulouse Business School es va posicionar el 2013 al lloc 26 del rànking dels millors Master in Management del Financial Times.

Aquests reconeixements garantitzen una formació que respon als més estrictes estàndars de qualitat en termes de docència, investigació i inserció professional. A més atorguen un prestigi internacional als títols de l'escola.

EQUIS (European Quality Improvement System)

Toulouse Business School va ser acreditada per EQUIS en 2001, reacreditada en 2004 i en 2009 per 5 anys

EQUIS  és un certificat Europeu de qualitat d'administració i direcció d'empreses que avalúa als centres d'ensenyament superior en Gestió, atorgat per l'European Foundation for Management Development, i que qualifica institucions amb vocatió internacional mitjançant un sistema de benchmarking. El seu objectiu és crear un dispositiu d'avaluació vàlid, sigui quin sigui el seu entorn cultural.

AMBA (Association of MBA´s)

Toulouse Business School va ser acreditada per AMBA en 2002 i reacreditada en 2007 per 5 anys.

AMBA és una entitat independent creada per antics alumnes de MBA’s que defineix, avalua, certifica la qualitat dels millors programes de MBA al món.

AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business)

Toulouse Business School va ser acreditada per AACSB en 2003 i reacreditada en 2009 per 5 anys.

AACSB és una certificació americana que evalua a totes les Escoles de Negocis al món sobre criteris molt estrictes i després de diversos anys de millora interna i d'auditoria.